Onze website maakt gebruikt van cookies voor het goed functioneren van de site. Door op Sluiten te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Programma (11+)

Indeling

De Mookse zeilweek is ingedeeld naar meerdere jaarlagen. Je kunt namelijk niet alles van het zeilen in één week leren. We hebben daarom drie lesprogramma's. Heb je nog nooit gezeild, dan ga je op voor je brevet 1, weet je al wat meer, of heb je brevet 1 gehaald, dan kun je op voor brevet 2. Het zelfde geld voor 3. Wanneer je alle brevetten hebt gehaald kun je mee doen met het 4e jaar.

Wat ga je doen

De Mookse zeilweek begint op maandag, dan kom je 's morgens om 8:45 naar het clubhuis van de zeeverkenners in Middelaar, naast Jachthaven de Driessen. Voor een route­beschrijving kunt u hier klikken.

De dagen van de Mookse zeilweek, met uitzondering van vrijdag, zien er als volgt uit:

  • 09:00 → Afvaart en start instructie.
  • 12:30 → Lunch.
  • 13:30 → Afvaart en start instructie.
  • 16:50 → Aankomst in de haven en opruimen boot.
  • 17:00 → Naar huis.
Zeilinstructie

Op de maandag beginnen we iets eerder om te vertellen bij wie je aan boord zit en wie je instructeur of instructrice is. We vragen je dan om voor 8:45 aanwezig te zijn. Daarna ge je het water op. We lunchen ergens langs de waterkant. Je neemt zelf je eten mee. Wij bieden aanmaaklimonade en water aan.

Op vrijdag hebben we een aangepast programma. Dan kom je 's morgens om 9:00 naar de blokhut. Daar gaat je instructeur nog even met jullie zeilen. Vind je instructeur dat je op het goede niveau zit, dan krijg je aan het einde van de dag je brevet.

's Middags houden we de vlootschouw. Het is de bedoeling dat je samen met je bootgenoten tijdens de week een leuk thema voor het versieren van de boot bedenkt. Iedereen mag dan tijdens de lunch zijn boot versieren met eigen versiersel. Na de lunch vormen we een grote sleep, waarin alle boten in twee strengen achter elkaar hangen. Deze sleep vaart om 15:00 een paar ere rondjes over de Mookerplas en legt om 16:00 aan in de haven. Hier maken we de boot schoon en sluiten af met het uitreiken van de brevetten en wat lekkers. Om 17:00 kan iedereen naar huis.

Bingo sites http://gbetting.co.uk/bingo with sign up bonuses