Informatie

Belangrijke informatie voor opgave

Er zijn een paar punten die je moet weten voor je kunt deelnemen aan de Mookse zeilweek. Voor informatie over de Junior Mookse Zeil­week klik hier.

  • Om deel te kunnen nemen aan de reguliere Mookse Zeilweek moet je tenminste 11 jaar oud zijn. Nog geen 11 jaar? Dan is de Junior Zeilweek perfect;

  • Het is belangrijk dat je kunt zwemmen, ook in open water;

  • Als er iets is waar wij rekening mee moeten houden, bijv. allergie voor wespen, willen wij dit natuurlijk graag weten;

  • Het deelnamebedrag voor de reguliere zeilweek van 2024 bedraagt €133,50;

  • Het deelnamebedrag voor de Junior zeilweek van 2024 bedraagt €72,-;

  • De organisatie en de meeste instructeurs bij de Mookse Zeilweek zijn leider/leidster bij Scouting Nederland.

Optuigen

Opgave en meer informatie

Het aanmelden voor de Mookse zeilweek gaat via het kopje inschrijvingen en vervolgens per mail. Er is een mogelijkheid om uw inschrijf­formulier per post te versturen. Dit staat beschreven op het formulier.

De Mookse zeilweek is ingedeeld naar meerdere jaarlagen. Je kunt namelijk niet alles van het zeilen in één week leren. We hebben daarom drie lesprogramma's. Heb je nog nooit gezeild, dan ga je op voor je brevet 1, weet je al wat meer, of heb je brevet 1 gehaald, dan kun je op voor brevet 2. Het zelfde geld voor 3. Wanneer je alle brevetten hebt gehaald kun je mee doen met het 4e jaar.

Locatie

De Mookse zeilweek wordt gehouden aan de Mookerplas in Middelaar. U kunt uw auto op de parkeerplaats aan de Witteweg parkeren en langs restaurant de Loopplank onze blokhutten bereiken.

Op de boot
Bingo sites http://gbetting.co.uk/bingo with sign up bonuses