De Reguliere Zeilweek en de Junioren Ochtend is volgeboekt tot het (voorlopige) maximum aantal deelnemers, in de middag is voor de Junioren nog voldoende plek. We zijn nog hard bezig om meer instructeurs te werven/zeker stellen. Voor de Junioren Ochtend en Reguliere zeilweek starten we nu een wachtlijst.

Mookse zeilweek Junior

Kinderen van 7 – 11 jaar kunnen meedoen aan de Mookse Zeilweek Junior. Het aantal plekken voor dit jaar is bijgesteld naar 45! Met leeftijdsgenootjes en 2 instructeurs brengen zij voor €66,- per kind 5 dagdelen door op een Lelievlet. Hier maken zij spelenderwijs kennis met de basisbeginselen van het zeilen en raken zij gewend aan de bewegingen van een boot. Er wordt ruim­schoots aandacht besteed aan de veiligheid en de kinderen dragen dan ook ten alle tijden een reddingsvest aan boord.

De tijden van de Junior zeilweek wijken af van de gewone zeilweek. Er is namelijk een ochtend (9:00 – 12:00 uur) en middag (14:00 – 17:00 uur) groep. Op de vrijdag komt de ochtendgroep niet in de ochtend, maar in de middag. Op deze dag is er namelijk een vlootschouw waarvoor de kinderen de boot versieren. Alle boten van de zeilweek varen dan in een sleep een rondje over de Mookerplas. Na deze feestelijke af­sluiting van de week heeft iedere deelnemer een echt diploma verdiend!

instructie
Bingo sites http://gbetting.co.uk/bingo with sign up bonuses